0770.741.190 contact@green-lab.ro
Transportul este gratuit pentru comenzi peste 120 LEI.

Plata si livrare

Modalitati de plata

Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular, cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure”, elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Variante de transport pentru primirea coletului

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta.

Pentru livrarea comenzii, ai posibilitatea de a alege intre doua variante de curierat rapid:

Fan Courier – taxa va fi de 18 LEI.

TNT Romania – taxa va fi de 22 LEI.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 LEI!

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul S.C. Green Lab  Cosmetics S.R.L. (nu de la plasarea comenzii).

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe green-lab.ro).

Comenzile nu se confirma telefonic! Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul S.C. Green Lab  Cosmetics S.R.L.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.