0770.741.190 contact@green-lab.ro
Transportul este gratuit pentru comenzi peste 120 LEI.

GreenLab Cosmetics

O noua atitudine fata de natura este astazi necesara. Natura trebuie sa redevina sursa armoniei si echilibrului fiecaruia dintre noi, drept urmare materiile prime nu ar trebui exploatate in orice conditii si cu orice pret.

Stilul de viata si mediul in care fiecare dintre noi traieste s-a schimbat considerabil in ultimii ani. In ziua de azi suntem mult mai atenti cu ceea ce punem pe piele. Avem nevoie in continuare de produse de ingrijire, de produse care sa ne ajute sa ne imbunatatim aspectul, insa am devenit selectivi cu ceea ce cumparam.  Nu mai cumparam produse de ingrijire fara sa ne informam inainte despre ingredientele continute si despre beneficiile pe care acestea le aduc.

Fiecare produs Green Lab Cosmetics  este rezultatul studiilor si cercetarilor in directia gasirii de solutii optime la problemele si necesitatile concrete ale consumatorului modern.

GreenLab Cosmetics iti propune produse de cea mai inalta calitate, fabricate in Romania cu daruire si profesionalism, concepute pentru a raspunde nevoilor tale dermatologice.

Principiile si ingredientele active naturale sunt selectionate si dozate imbinand  cele mai noi tehnologii din industria cosmetica cu ingrediente active inovatoare, avand ca scop sustinerea pretentiilor de pe ambalaj cu studii clinice si dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tau.